Ростислав Валіхновський розпочав співпрацю з NOVO

Ростислав Валіхновський розпочав співпрацю з NOVO
24 жовтня наші пацієнти мали унікальну нагоду отримати безкоштовну консультацію Ростислава Валіхновського - Заслуженого лікаря України, видатного українського пластичного реконструктивного хірурга, з більше, ніж 20-річним досвідом роботи. 

Ростислав Валіхновський надав консультації та високо оцінив рівень підготовки персоналу та облаштування самого Центру. Надалі свої консультації він надаватиме в NOVO щомісяця.

Довідка.
Ростислав Валіхновський - директор і засновник медичного центру "Клініка Доктора Валіхновського" (Valikhnovski MD) з 1998 року.Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук, політичний і громадський діяч.
Завдяки унікальному дару, колосальному досвіду і фундаментальним знанням доктор Валіхновський і його клініка з 2012 року були обрані в якості партнера і учасника найпопулярніших телевізійних проектів про красу і здоров'я - "Поверніть мені красу" ("1 + 1"), "Я соромлюсь свого тіла"("СТБ"), "Моє нове життя"("Україна").


Запис на консультації в клініці міста Львова проводиться за єдиним номером колл-центру "VALIKHNOVSKI MD": +38 (044) 2000-311

Сайт: https://valikhnovskimd.com/
 


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.