Особливі подяки




ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Щиро дякуємо за добрі слова, які ви вислювлюєте на адресу Медичного Центру NOVO.
Подаємо найтепліші відгуки про нашу роботу. В тому числі і на сайтах наших партнерів.

Відгуки про роботу Медичного Центру NOVO на сайті DOC.GURU 

Відгуки про роботу Медичного Центру NOVO на сайті DOC.UA

 
18.10.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА О. ЗВАРИЧ

Цілком задоволена обстеженням.



 

01.10.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА Г. В. КРИВУН

Дякую персоналу, надалі так працюйте! Гарного дня!


 

24.09.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА НАТАЛІЇ НІТКУЛИНЕЦЬ

Працюйте так само щиро.  Дякую за хорошу роботу.




 

01.09.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА ХРИСТИНИ МОНИЧ

Медичний Центр NOVO дякуємо вам за якість діагностичних послуг, технологіям і вашим фахівцям і лікарям. Будьте здорові!


 

10.08.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА ТЕТЯНИ ПАУК

Мені дуже все подобається, тому зауважень в мене немає. Хочу побажати усім-усім міцного здоров'я.



 

11.07.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА БУБЕС Ю. М.

Дуже задоаолений обстеженням, приємний ввічливий персонал. Якісне обстеження, кваліфіковані лікарі, новітнє обладнання. Бажаю Центру NOVO процвітання. Та дякую за допомогу.


 

26.06.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА МАНДОВСЬКОЇ Т. В.

Мені дуже сподобалась ваша клініка. Приємний персонал. Все доступно пояснюють. Бажаю широкого процвітання.



 

15.06.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА ОЛЬГИ КАРПИ

Я задоволена робою працівників центру. Дякую.


 

12.06.2018 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА КРАВЕЦЬ О. Є.

Життя - це найвища цінність. Ви робите велику справу, допомагаючи людям стати здоровішими і жити повноцінно. Успіхів!!!


 

08.06.2018 ПОДЯКА ВІД ВДЯЧНОГО ПАЦІЄНТА

Дякую, що маєте можливість запросити кваліфікованих спеціалістів з інших країн. Дуже задоволена прийомом лікаря-ортопеда з Ізраїля. Вдячна їм і Вам за увагу.


 
04.06.2018 ПОДЯКА ВІД АННИ ТОВКИС

Хороший центр з професійними лікарями і приємною атмосферою.



 

30.05.2018 ПОДЯКА ВІД КАТЕРИНИ ГАВРИЛЮК

Все сподобалось. В медичному центрі панує спокійна атмосфера. Персонал дуже привітний. Я отримала відповіді на всі поставлені пмною запитання від лікаря. Дуже задоволена. 


11.05.2018 ПОДЯКА ВІД МИЦА О. В.

Задоволені усім. Успіхів у праці. Дякуємо. 


 

03.05.2018 ПОДЯКА ВІД ТЕТЯНИ СЕРГІЇВНИ

Велика подяка за обслуговування і приємне відношення медичного персоналу. Щиро дякую!!!



 
19.04.2018  ПОДЯКА ВІД МАРІЇ КВІЧКИ

Тільки подяка і побажання надалі допомагати людям на такому високому професійному і технічному рівні. 


 

17.04.2018  ПОДЯКА ВІД КАТЕРИНИ ШАРАЙ

Гінеколога Аежелу Ярославівну буду рекомендувати усім знайомим. Дівчата всі дуже приємні, розуміючі. Всі послуги, які були необхідні, були надані. Все пояснено. Дуже задоволена. Дякую. 


 

16.04.2018  ПОДЯКА ВІД НАТАЛІЇ ЩУРКО

Здоров'я всім пацієнтам і працівникам театру!!!


 

13.04.2018  ПОДЯКА ВІД ЛЮБОВІ ОСИПОВОЇ

Лучшего в Украине еще не видела.



05.04.2018  ПОДЯКА ВІД ІРИНИ СМІЛКО

Дякую, що ви є!!!



03.04.2018  ПОДЯКА ВІД ЛЕСІ ТИХОЇ

Успіхів і подальшого розвитку. Дякую, що зібрали в себе чудових лікарів.  

 

02.04.2018  ПОДЯКА ВІД МАРІЇ ГАЮК

Бажаю ще більше вдосконалень. Дякую за вашу висококваліфіковану підтримку. 


 

23.03.2018  ПОДЯКА ВІД Л. КОВАЛИК

Все добре, якісно,. Буду рекламувати.



 

23.03.2018  ПОДЯКА ВІД МАРІЇ ДОБАК

Дуже дякую за гарне обслуговування.



 

15.03.2018  ПОДЯКА ВІД О. ПИСАРЧУК

Все чудово. Спеціалісти та обслуговування просто супер. Пояснюють і відпровідають на питання грунтовно та змістовно. Хороших вам буднів! Та позитивних пацієнтів!


 

15.03.2018  ПОДЯКА ВІД Ю. РЕМІЦЬКОГО

Зауважень немає. Все чудово. Бажаю процвітання вашому закладу.


 

15.03.2018  ПОДЯКА ВІД Л. ЛИПСЬКОЇ

Інтер'єр дуже гарний, просто чудовий. Дівчатка прекрасні. Дуже дякую.



 

28.02.2018  ПОДЯКА ВІД О. ПАЩАК

Звернулась вперше, не шкодую! Чудовы, чуйны, доброзичливы фахывцы. Дуже гапрне ставлення! Рекомендуватиму центр NOVO друзям і знайомим.


 

27.02.2018  ПОДЯКА ВІД ГАЛИНИ ДЯКІВ.

Щиро дякую за приємне обслуговування. Успіху Вам і щоб здорові люди були пацієнти. Щоб ваші приємні усмішки на лиці піднімали людям настрій.


 

19.02.2018  ПОДЯКА ВІД СЕРЕБРЯНСЬКОЇ М. В.

Побільше таких центрів в Україні



 

03.02.2018  
ПОДЯКА ВІД РОМАНИШИН М. В.

Центр Ново став для мене знахідкою! Рада, що сюди завітала. Центр працює гарно! Бажаю Ново зороших клієнтів та нових звершень!


 

​22.01.2018  ПОДЯКА ВІД НІНИ ЯКУБОВОЇ

Дуже задоволена, особлива подяка Дибі А. Я!


 

​20.01.2018  ПОДЯКА ВІД ВІДВІДУВАЧА ЦЕНТРУ

Вдосконалення? Вдосконалювати там, де пахне бездоганністю, важко. Побажання? Здоров'я і гарного настрою тим, хто працює на бездоганність!



 

​20.01.2018  ПОДЯКА ВІД ОЛЕНИ САРАХМАН

Побільше таких центрів у Львові Дякуємо вам!


 


​16.01.2018  ПОДЯКА ВІД ЛІНИ ШВІГАР

Щоб всі були здорові. Процвітання, хороших  спеціал. таких як у вас. Дякуємо!




​03.01.2018  ПОДЯКА ВІД СВІТЛАНИ ПЕТРУЩАК

Дуже дякуємо Ользі Любомирівні за цікаві і інформативні лекції на "Школі батьківства". Усе дуже доступно, зрозуміло і неймовірно цікаво.


 

​03.01.2018  ПОДЯКА ВІД ГАННИ ЯЦКІВ

Дуже задоволені обслуговуванням персоналу. Дякую!!!


 

​27.10.2017  ПОДЯКА ВІД ОКСАНИ КРАВЧУК

Зауважень немає. Дуже приємна атмосфера у мед. центрі, отримала вперше відповіді на всі мої запитання. Дуже задоволена. Дякую!


 

​27.10.2017  ПОДЯКА ВІД ІРИНИ ТКАЧ

Зауважень немає. Приємний ввічливий і кваліфікований персонал. Дуже хороші лікарі, доступно пояснюють. Оглядом задоволена. Велике спасибі!!!



​04.10.2017  ПОДЯКА ВІД НАТАЛІЇ ВИШИВАНОЇ

Залишайтесь надалі на високому рівні, приємно обслуговуватись в таких закладах


 

03.10.2017   ПОДЯКА ВІД ГОРБАТЮК І.

Дякую за обслуговування та комфорт. Плідної праці.




​12.09.2017  ПОДЯКА ВІД ДАЦЬ О. Я.

Дуже дякую за гарне відношення і щирість.


 

​12.07.2017  ПОДЯКА ВІД ЗАДОВОЛЕНОГО ПАЦІЄНТА

Гарне обслуговування. Приємно знаходитись в центрі, навіть, якщо думаєш, що сильно хвора. Все добре! Дякую.



 

​08.07.2017  ПОДЯКА ВІД ЮЛІЇ ДАЧИШИН

Зауважень немає. Велика подяка за професіоналізм і високий рівень обслуговування. 


 

​30.05.2017  ПОДЯКА ВІД АНДРІЯ ПАТРУШЕВА

Привітання! Ще більшого удосконалення ніж є, а є воно на висококваліфікованому рівня. Здоров'я, щастя і успіхів в роботі
усім працівникам Центру!!!!!




​12.05.2017  ПОДЯКА ВІД ВІКТОРІЇ КІР'ЯКОВОЇ

Прекрасна робота центру! Продовжуйте в токому дусі! Успіхів вам!




27.04.2017  ПОДЯКА ВІД ОЛЕНИ ДРОФИ

Щасливого та довгого продовження робочого процесу, вдалих починань та хороших клієнтів.


 

26.04.2017  ПОДЯКА ВІД АННИ ТОВКІС

Дуже вдячна своєму лікарю Стружинській Ірині, тепер вона буде моїи гінекологом, тому що мені вона надзвичайно сподобалась як спеціаліст та людина.



 

12.11.2016  ПОДЯКА ВІД ВАРАНИЦІ О. А.

Дуже задоволена! Так як дуже боялась пройти МРТ обстеження, але завдяки великому апарату і дуже хорошому персоналу я поборола свій страх. Велике дякую!!!



 



05.09.2016  ПОДЯКА ВІД  КАТЕРИНИ ДОЛГОВОЇ (дитячий будинок сімейного типу)

З клінікою NOVO познайомились 2014 р., діти ДБСТ проходили обстеження. Перше, що спостерігаєш, коли входиш в клініку, спокійна і доброзичлива атмосфера. Завжди привітний персонал допомагає вирішити будь-які питання. Оскільки в більшості приходжу з дітьми, то для них є чим зайнятися в кімнаті для маленьких пацієнтів. В самій клініці почуваєшся комфортно та безпечно, знакає страх перед обстеженням.

Адміністрація клініки завжди відкликається, коли потрібно зробити ДБСТ обстеження благодійно. Самі обстеження є високої якості та інформативні. 

Хочемо подякувати особисто п. Наталії Климович та усім лікарям, персоналу за ваше високе служіння, яке ви чините кожен день. Дякуємо за ваше приятельське відношення.

Бажаємо Божого благословення, многих літ, успіхів та здоров'я.
Завжди вдячні Вам.


п. Катерина з Михайлом, Степаном, Мартою, Євгеном, Тетяною, Соломією, Олександром, Марією, Олександром, Володимиром.



 



03.08.2016  ПОДЯКА ВІД КУХАРИШИН Л. Т.

Чистота в приміщенні. Хороше відношення персоналу до людей.

Кухарчишин Любов Теодозівна.


 

21.07.2016  ПОДЯКА ВІД МЕРЕЖЕНУ М. Н.

Це мій перший візит в Ваш центр - чесно скажу, мені у Вас все сподобалось. Я задоволений !!!!!!
Успіхів та процвітання Вашому центру!!! Також щастя та здоров'я всім Вам лыкарям та вашим сім'ям.



 
 

21.07.2016  ПОДЯКА ВІД НОГИ ТЕОДОЗІЯ

Дякуємо за співпрацю, розвивайтеся і допомагайте усім тим, хто потребує вашої допомоги.


 

19.07.2016  ПОДЯКА ВІД МИСНИК ВІКТОРІЇ

Я задоволена обслуговуванням і персоналом, а також мені дуже сподобались ваші лікарі. Все на висоті. Рекомендую вас своїм знайомим.

 

19.07.2016  ПОДЯКА ВІД КРАВЧЕНКО МАРІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ

Подяка Всім лікарям та подяльшого розвитку. Хай Бог їм всім двє сил, здоров'я і терпіння.


 

23.06.2016  ПОДЯКА ВІД БАЛАНКО МАРИНИ СЕРАФИМІВНИ

Я, Баланко Марина Серафимівна, 1944 р. народження просто в захваті від всього, що я відчула та побачила в цьому центрі. Все від обслуговування до апаратів і лікарів. Все на найвищому рівні. Перфект!

 

18.06.2016  ПОДЯКА ВІД КРАВЧУК ІРИНИ МИРОНІВНИ

Дуже вдячна за високоякісне обслуговування. Атмосфера загалом дуже приємна! Чистота, інтер'єр на дуже високому рівні, гарно:). Спеціаліст УЗД дуже привітна людини та кваліфікована. обслуговування адміністратора на рецепції теж дуже сподобалось. Сподобалось місце розташування: все зручно, багато вивісок і вказівників куди йти. Також сподобалось те, що був здійснений передзвінок-нагадування, під час якого мені надали вичерпну інформацію щодо підготовки та ін. питання. Дякую!!!


 
 

13.11.2015 ПОДЯКА ВІД МАКАР І. І.

ВІДГУК

Ми вдячні медичному центру за гарне відношення до дитини і батьків, найбільш відзначаємо анастазіолога Андрія за вмілий підхід до дитини: тримав в спокійному стані батьків, а саме не хвилюватися, що все буде добре. попереджав про всі моменти, які будуть пізніше. Ми задоволені і сам центр додає впевненості


 

04.06.2015 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА З БЕЛЬГІЇ
 
I was recently in Lviv. Trough one of my contacts i learned that a new and modern medical 
diagnosis center, “NOVO”, recently opened there. Since i was experiencing a light pain in my 
back for already 3-4 years now i decided to take a MRT scan of my spinal cord and echography 
of my kidneys (for possible stones). The costs were maybe 5 times lower than a similar scans 
would cost in Europe. The center uses a very recent General Electric MRT-scanner. The 
reception is very friendly by a kind English speaking administrator who further guides you 
through all process. The center is very clean, even according to western standards. The doctors 
(English speaking) and radiological assistant are professional. Immediately after the MRT scan 
the doctor told me that i have a small herniosis between two discs. Not a serious problem. The 
echography showed no kidney stones. The doctor additionally scanned some other organs too 
(for preventive purposes). I will now use the MRT-scan (they gave me this on CD) and show it to 
my doctor at home. With him i will further decide what to do. To make this scan at home would 
have been much more difficult, since i would have had to convince my doctor of the necessity. 
Now i have quick results at a very reasonable price. I advise anyone to use the diagnostic 
capacities of NOVO center in LVIV!
 
R from Belgium
 

30.04.2015 ПОДЯКА ВІД БАТЬКІВ ХРИСТИНИ БІЛОЗІР
Батьки дівчинки довго шукали відповідний томограф з великим розміром гентрі (діаметр отвору). Лікарі Медичного Центру NOVO обстежили дівчинку завдяки технологічним параметрам нашого магнітно-резонансного томографа Optima MR450w - однієї з найновіших розробок компанії General Electric Healthcare.
 

 

16.04.2015 ПОДЯКА НА САЙТІ WWW.MEDCENTER.COM.UA
 
В центрі НОВО робили мені МРТ голови. Перед тим, як піти саме в цю клініку, я багато перечитала відгуків про різні клініки, які спеціалізуються на МРТ. Ця діагностика коштує не мало і хотілося, щоб зробили все якісно. Вибір свій зробила на користь центру Ново.
Не помилилася. Зробили МРТ, все пояснили, знімок дуже якісний, потім провели ще на консултацію лікаря. Я залишилася всім задоволена.
оригінальна версія тут