Західні партнери надали чергову допомогу

Західні партнери надали чергову допомогу

Висловлюємо подяку корпорації STRYKER, фундації ORSI в особі доктора Рона Ізраельського, доктора Северина Палидовича та родині Лівшів за надану гуманітарну допомогу вкрай необхідного ортопедичного хірургічного обладнання, такого як зовнішні фіксатори.

Ці пристрої для фіксації є необхідним обладнанням під час війни. Це дає можливість лікарям використовувати їх для стабілізації та порятунку травм кінцівок військовослужбовців та цивільного населення у гарячих точках України, з подальшим транспортуванням пацієнтів у лікарні Львова та інших міст для тривалого лікування.

Медичний Центр NOVO, як медичний і логістичний оператор міжнародної благодійної програми #CharityHelpUA у рамках програми медичної допомоги #NOVOhelp передав на безоплатній основі 40 апаратів зовнішньої фіксації при переломах кісток, пластини та ортопедичний інструментарій 
  • Військово-медичному клінічному центру Західного регіону.
  • Львівському обласному госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи.
  • КНП «Львівському територіальному медичному об’єднанню «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги».
Ми відчуваємо моральну та фінансову підтримку Америки українців, які проживають в США і ще раз висловлюємо свою вдячність у цій не легкій боротьбі українського народу проти агресора.

Тільки разом ми зможемо подолати цю війну!


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.