NOVO і Next Step Ukraine у допомозі військовим

NOVO і Next Step Ukraine у допомозі військовим
3 квітня 2024 року між керівництвом Медичного центру NOVO та реабілітаційним центром Next Step Ukraine в особі керівниці Ірини Ващук-Дісіпіо було підписано Меморандум про співпрацю щодо безкоштовного обстеження військовослужбовців, котрі проходять комплексне відновлення й потребують високотехнологічної медичної допомоги. Розуміючи нагальну потребу в якісних послугах для ветеранів, NOVO надає повний спектр безоплатних консультаційних та діагностичних послуг для наших Захисників і забезпечує надання фахової допомоги тим, хто найбільше її потребує.

Під час візиту поважних гостей Голова Наглядової ради Медичного центру NOVO Олександр Максимчук, директор Тарас Лисак та медична директорка Анжела Диба обговорили перспективи взаємодії задля досягнення спільної мети - покращення якості життя наших військових. Плідна співпраця з Next Step Ukraine у синергії реабілітації та діагностики допоможе нашим Захисникам наближати Перемогу України!
 


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.