NOVO співпрацюватиме з Американсько-Українською Діловою Радою

NOVO співпрацюватиме з Американсько-Українською Діловою Радою
Вже стало правилом для представників північноамериканських ділових кіл, які шукають шляхи розвитку співпраці з українськими партнерами, завітати в Медичний центр NOVO, який першим в нашій країні працює за принципом державно-приватного партнерства. 



Високотехнологічне обладнання та кваліфікований персонал, філософія діяльності, в тому числі великий пакет благодійних програм, зацікавили цього разу Президента Американсько-Української Ділової Ради Моргана Вільямса. Саме ця організація є  однією з головних в налагодженні двосторонніх партнерських стосунків поміж представниками підприємницьких кіл США та України.  В супроводі  Еріка Лугманна - керівника Представництва в Україні Amsted Rail Company Inc., він ознайомився з організацією роботи Центру.



Гостей супроводжували Михайло Даценко - директор Ділової Ради по інформації та членським програмам, Марина Антонова - директор Ділової Ради зі зв’язків з органами влади.



В зустрічі та обговоренні напрямків співпраці взяли участь голова Наглядової ради Центру NOVO, презедент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук, член Наглядової ради Центру Андрій Іонов, директор NOVO Наталія Климович, головний лікар Центру Анжела Диба.


 


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.