«РУХ» ТА NOVO ПРОДОВЖИЛИ СПІВПРАЦЮ

З офіційного сайту ФК "Рух"

Наші партнери і надалі забезпечуватимуть діагностику наших гравців, здійснюватимуть профілактику можливих захворювань та ставитимуть точні діагнози у разі виникнення проблем зі здоров’ям.

Михайло ПРОЦІВ, лікар ФК «Рух»: «Вважаю, це дуже хороша новина. Вчасна і фахова діагностика основних травм та захворювань, які можуть трапитись у футболі, дає змогу швидше відновити гравця, швидше повернути його у загальну групу підготовки. Попередні роки співпраці з Медичним Центром NOVO продемонстрували високий рівень фахової підготовки спеціалістів медичного центру. Ми абсолютно задоволені рівнем співпраці, і саме тому вирішили продовжити угоду з нашим партнером».

• Зручний графік роботи. Ми працюємо 6 днів на тиждень, в будні до 22:00, в суботу до 21:00 - записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!