Радіологи NOVO на Міжнародному конгресі. Цього року онлайн.

Радіологи NOVO на Міжнародному конгресі. Цього року онлайн.
І знову щорічний конгрес Європейського товариства радіологів. Цього року у зв’язку з пандемією COVID19 у світі конгрес пройшов online 15-19 липня у Відні. Лікарі-радіологи Центру НОВО прослухали курс лекцій, присвячених сучасним питаннням діагностики та контролю лікуванн онкопатології, обговоренню перспектив застосування штучного інтелекту
в радіології, дискутабельних питань в дитячій радіології.

Та все ж у зв’язку з пандемією більша кількість презентації стосувалася діагностики COVID19, позалегеневих уражень при COVID19 в неврології, кардіології та педіатрії.

Від Медичного Центру NOVO участь в Конгресі взяли: Вероніка Євтух, Любов Білик, Юстина Масинник, Марія Ковалик, Ірина Мелько, Олеся Савчин, Ярина Бура-Луцишин, Юлія Репетило.


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.