NOVO ЗАПРОВАДЖУЄ КОМПЛЕКCНЕ ОБСТЕЖЕННЯ CHECK-UP

NOVO ЗАПРОВАДЖУЄ КОМПЛЕКCНЕ ОБСТЕЖЕННЯ CHECK-UP
Навіть якщо Ви відчуваєте себе абсолютно здоровим загальне обстеження організму стає необхідним з досягненням певного віку.
Життя сучасної людини надзвичайно насичене. Особливо в час, коли світова пандемія ставить перед нами нелегкі випробування. Тому відповідальність за збереження своєї життєдіяльності є дуже важливим. Хронічна втома, головний біль, безсоння, депресія, не кажучи вже про інші больові симптоми – реакція організму на можливий початок хвороби. Не слід нехтувати цим та завчасно звернутись до лікаря. Також захворювання може розвиватись і не подавати зовнішніх сигналів.

Всесвітня Організація Охорони Здоров’я рекомендує проходити таку профілактику захворювань раз в рік. Особливо особам після 30-и.

Нині в діагностиці все більшим попитом користається загальний огляд Cheсk-Up (Чек Ап – американський медичний термін, що означає медогляд та диспансеризацію). Check-Up, в першу чергу, зорієнтований на запобігання хворобам.


 
Фахівці Медичного Центру NOVO розробили набір комплексів Cheсk-Up як для жінок, так і для чоловіків різних вікових категорій. Ці дослідження призначені для всебічної діагностики систем організму задля виключення або підтвердження того чи іншого захворювання. Тривають загалом впродовж двох візитів до клініки, кожний по 2-3 години. що дозволяє економити час не змінювати суттєво звичної денної діяльності.

Ознайомитись докладніше можна тут - Check-Up - комплекс медичних оглядів і досліджень для перевірки стану свого здоров'я.
Check-Up призначений для осіб, які відповідально ставляться до свого теперішнього і майбутнього, а також до здоров’я своїх рідних і близьких. Нагадуємо, надати можливість своїм близьким обстежитись в NOVO ви можете і завдяки спеціальному подарунковому сертифікату.

Нагадуємо, що всі обстеження в Медичному Центрі NOVO відбуваються за попереднім записом.

Обирайте відповідний комплекс обстежень та зручний час і відчувайте себе впевнено.

Любіть жити!


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.