Група американських медичних експертів GSMSG в NOVO

Група американських медичних експертів GSMSG в NOVO

#CharityHelpUA - це міжнародна благодійна програма, ініціатором якої виступила "Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України», завданням якої є об’єднання зусиль та ресурсів членів Асоціації та її партнерів- благодійників щодо допомоги у захисті України від російських загарбників та подолання гуманітарних викликів, пов’язаних з військовими діями.

Медичному Центру NOVO як члену Асоціації делеговано програми в медичному та логістичному напрямку. Ця програма отримала назву #NOVOhelp.

Сьогодні, 11 березня, в рамках цієї програми хірурги Медичного центру NOVO разом з групою американських медичних експертів GSMSG провели операцію пацієнту, який не міг отримати її планово, але потребував хірургічної допомоги.
Можливості та обладнання нашого хірургічного відділення, професіоналізм і досвід закордонних колег забезпечили своєчасну, кваліфіковану та результативну медичну допомогу, незважаючи на обмеження, які накладає воєнний стан.
В такі часи дуже важлива консолідація всіх зусиль та наявних можливостей, людяність, доброта та бажання знайти вихід з непростих ситуацій!

Разом ми сила! І разом до перемоги!
 


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.