Заслужена відзнака "Чиста лікарня" для NOVO

Заслужена відзнака
Медичний Центр NOVO успішно пройшов сертифікацію та 7 серпня отримав заслужену відзнаку в рамках Всеукраїнського проекту "Чиста лікарня безпечна для пацієнта", який здійснює Асоціація "Служба організації інфекційного контролю" та Асоціація медичних сестер України.

Асоціація від самого початку керується новітніми та сучасними принципами в організації санітарно-епідеміологічного режиму закладів охорони здоров’я. Основна і незмінна місія служби – збереження здоров’я персоналу та пацієнтів лікарняних закладів. 

Нагороду отримують медичні заклади, які здійснили ряд заходів та застосували відповідні методики, такі як:
  • здійснення обов'язкового гігієнічного аудиту
  • проведення навчання персоналу якісному інфекційному контролю
  • заміна застарілих дезінфікуючих засобів сучасними та дієвішими
  • впровадження сучасної технології прибирання приміщення



Статус «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» – це свідчення бездоганного дотримання санітарно-епідеміологічного режиму, а значить – і безпеки та комфорту не лише для медиків, а й відвідувачів лікувальних закладів. На це у першу чергу звертають увагу пацієнти, обираючи лікарню.

Коли робота всього колективу відзначається та має позитивний результат - це подвійний успіх!



Дякуємо кожному, хто долучився до отримання цієї почесної відзнаки. Запевняємо, що і надалі Медичний Центр NOVO сповідуватиме засади дотримання найвищої якості надання медичних послуг. Любіть жити!


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.