Колектив NOVO оголосив переможців конкурсу "Благодійна Україна 2019"

Колектив NOVO оголосив переможців конкурсу
Цьогоріч результати конкурсу "Благодійна Україна", яку проводить Асоціація благодійників України,, у зв'язку з карантином, вперше були оголошені у відеоформаті. Колектив NOVO отримав почесне право оголосити переможців у номінації "Благодійність в охороні здоров'я":

 1-е місце - Благодійний Фонд Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького (м. Львів) 
 2-е місце - Благодійний проект «Підтримка лікарень України»  (Вашингтон, США)
 3-є місце - Міжнародний благодійний фонд «Місія в Україну» (м. Житомир)

Конкурс був заснований у 2012 році і його метою є розвиток соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, розширення можливостей для їхнього діалогу. Детальніше про Конкурс на його офіційному сайті 

Зазначимо, що Медичний Центр NOVO є благодійною організацією і членом Асоціації благодійників України.  Реалізовує у своїй діяльності Благодійну програму «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі «NOVO» 
 


 


Поділитись:



Відео

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.