В NOVO відбулась зустріч зі швейцарськими колегами

10 жовтня 2016 року з ознайомчим візитом в Медичному Центрі NOVO перебувала делегація швейцарських колег. Очолював делегацію
Willy Kissling - відомий швейцарський бізнесмен. До складу делегації уввійшли  Prof. Dr. med. Rolf Streuli - провідний лікар-терапевт, головний лікар відділенння у клініці Langenthal,  Markus Rauh - колишній виконавчий директор  Swisscom разом з дружиною,  Dr. Werner Weiss - педіатр  та його дружина - психіатр.

У зустрічі взяли участь  головний лікар Медичного Центру NOVO Анжела Диба, голова Наглядової ради Центру Олександр Максимчук, член Наглядової ради Андрій Іонов, лікар-радіолог NOVO Вероніка Євтух.

Закордонні гості ознайомились з принципами роботи Центру. Окреслено можливі напрямки розвитку співпраці зі швейцарськими клініками з метою впровадження передового європейського досвіду в організації діяльності NOVO.

Слід зазначити, що Willy Kissling вже давно співпрацює в галузі дитячої медицини з Благодійним Фондом "Україна 3000" (засновник укстанови благодіного фонду "Центр медичних інновацій"), зокрема в соціальних проектах. А  Prof. Dr. med. Rolf Streuli впродовж останніх років вже шість разів перебував в Україні з гуманітарними місіями від Швейцарії, в тому числі і з питань допомоги медичним закладам нашої держави.

Медіа Центр