Віктор Ющенко ознайомився з роботою NOVO

Віктор Ющенко ознайомився з роботою NOVO
В четвер, 19 травня,  Віктор Ющенко перебуваючи з візитом у Львові, відвідав Медичний Центр NOVO. Він ознайомився з роботою закладу, який функціонує на засадах державно-приватного партнерства. Зустрівся з персоналом та керівництвом Центру, високо оцінив діагностичне обладнання, яке є одним найефективніших та найсучасніших в Західній України.

Віктор Ющеннко зустрівся  з Президентом Асоціації благодійників України, головою Наглядової Ради Центру NOVO Олександром Максимчуком та з головним лікарем Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Дмитром Квітом, Медичний Центр NOVO розташований на території цієї лікарні і співпрацює в кількох напрямках благодійної програми, один з яких - це медичні обстеження ургентно хворих дітей, які поступають на лікування в дитячу лікарню. 





На зустрічі було обговорено перспективи створення та розвитку спільних проектів Медичного Центру NOVO та дитячої лікарні.
 
Нагадаємо, що NOVO заснований Міжнародним Благодійним Фондом "Україна 3000", Головою Наглядової Ради якого є Катерина Ющенко.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.