У Медичному центрі NOVO побував директор Міжнародної клініки відновного лікування Володимир Козявкін

У Медичному центрі NOVO побував директор Міжнародної клініки відновного лікування Володимир Козявкін
10 грудня наш Центр відвідав всесвітньовідомий лікар-фізіотерапевт, Герой України, автор системи інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації дітей з діагнозом ДЦП, директор Міжнародної клініки відновного лікування, професор Володимир Козявкін.
 
Для дітей з ДЦП клініка Козявкіна часто стає останнім шансом на покращення стану здоров’я. Розроблена ним унікальна методика дозволяє нормалізувати тонус м’язів, стимулювати навички, якими діти раніше не володіли. Часто після курсу реабілітації у клініці відновного лікування діти з найважчими формами ДЦП починають сидіти, ходити, самостійно тримати голову. Методика Козявкіна визнана одним з чотирьох найефективніших консервативних методів реабілітації дітей з ДЦП у світі.
 
Володимир Козявкін, який є членом Експертної ради Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій», обговорив із керівництвом Центру шляхи поглиблення співпраці між двома установами. Нещодавно Міжнародна клініка відновного лікування та Центр NOVO розпочали спільний проект з надання діагностично-консультативних послуг. Професор Козявкін високо оцінив обладнання, яке встановлене в Центрі, та його можливості при діагностиці пацієнтів з органічними ураженнями центральної нервової системи.
 
На думку всесвітньовідомого лікаря, запроваджена у нашому Центрі система управління є прогресивною і має великі перспективи розвитку в Україні. Нагадаємо, Центр NOVO є недержавною, неприбутковою установою, а співпраця із Львівською міською комунальною дитячою клінічною лікарнею, на базі якої ми працюємо, відбувається на засадах державно-приватного партнерства. Володимир Козявкін підкреслив, що такий принцип управління та організації роботи можна і потрібно впроваджувати і в існуючих медичних закладах, і особливо у тих, які створюються.
 
Міжнародна клініка відновного лікування бере участь у соціальних та благодійних проектах з реабілітації та лікування дітей з ДЦП. Одним з найбільших таких проектів є програма Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» «Радість дитинства – вільні рухи», у рамках якої близько 1500 дітей з діагнозом ДЦП з малозабезпечених сімей змогли пройти курс реабілітації в клініці Козявкіна.

фото з мережі інтернет


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.