Сьогодні NOVO відвідали гості з Грузії та Бельгії

28 листопада Медичний Центр NOVO з ознайомчим візитом відвідали екс-міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі та regional manager Acalis (healthcare group Belgium) Lieven Baten . Цікавий і змістовний обмін думками щодо медичної реформи в Україні, знайомство з роботою Медичного Центру NOVO та перспективами розвитку.

В зустрічі взяли участь директор  Наталія Климович, Президент Асоціації благодійників України, Голова Наглядової ради NOVO Олександр Максимчук та Член Наглядової Hади нашого Центру Андрій Іонов.

• Зручний графік роботи. Ми працюємо 6 днів на тиждень, в будні до 22:00, в суботу до 21:00 - записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!