Сертифікати від NOVO на Миколая

Сертифікати від NOVO на Миколая
Другий футбольний сезон поспіль Медичний Центр NOVO є офіційним медичним партнером львівського футбольного клубу "Карпати". Ця спіпраця знайшла своє продовження у спільних благодійних справах. Карпатівці вручили від нас сертифікати на безкоштовне обстеження на МРТ дітям з обмеженими можливостями.

До вашої уваги інформація з офіційного сайту https://www.fckarpaty.lviv.ua/

 

Карпатівський Миколай. Свято триває

Офіційний медичний партнер ФК «Карпати» центр медичних інновацій «НОВО» долучився до щорічної клубної ініціативи – напередодні дня святого Миколая відвідувати навчальні заклади, де займаються діти з обмеженими можливостями. Цього року «НОВО» подарував навчально-реабілітаційному центру «Джерело» три сертифікати на МРТ. Керівництво НРЦ «Джерело» таким подарунком залишилося враженим та приємно здивованим. 

Нагадаємо, що у п’ятницю футболісти львівських «Карпат» Ігор Худоб’як та Василь Кравець, а також спонсори і партнери клубу відвідали п’ять навчальних закладів закладів, де подарували дітям печиво від компанії «Ярич», солодкі напої від «Карлсберг Україна», календарі на 2017 рік, що стали спільним проектом клубу та офіційного спонсора Meest Express, а ще найкращу карпатівську атрибутику. Особливо варто відзначити титульного спонсора «зелено-білих» – TM Parimatch, які подарували закладам величезну кількість необхідних речей: іграшок, інструментів, тренажерів тощо. 


Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua
Фото: © ФК «Карпати»


 

Читайте також:

"У NOVO працюють професіонали, з якими приємно мати справу" - Ростислав Пастушенко.

Благодійна програма в Медичному Центрі NOVO
 


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.