Розпочинаємо роботу. З молитви та Божого благословення.

Гостями Центру були завідувачі відділень Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Головний лікар цього медичного закладу Дмитро Квіт у своїй промові наголосив, що вже багато років медики чекали і мріяли про можливість використовувати у своїй роботі такого рівня обладнання для діагностування маленьких пацієнтів. “Щиро дякуємо донорам-благодійникам, які обрали саме нашу лікарню для облаштування такого діагностичного центру. Впевнений, що наша співпраця буде запорукою ефективнішого лікування для пацієнтів: і дітей, і дорослих. Запорукою цьому є висококваліфіковані спеціалісти та унікальне обладнання останнього покоління.” - зазначив керівник лікарні.

Президент Асоціації благодійників України, Голова Наглядової Ради Установи благодійного фонду “Центр медичних інновацій” Олександр Максимчук розповів про історію створення Центру. Зокрема він наголосив, що свого часу благодійники України підтримали ініціативу Міжнародного благодійного фонду “Україна 3000” - проект “Дитяча лікарня майбутнього”, який через тодішню зміну політичної ситуації в країні не вдалось реалізувати так масштабно як було заплановано. “Але я щиро радію, що розпочата справа з впровадження новітніх технологій в галузь медицини далі продовжується і прикладом цьому є відкриття сьогодні Центру NOVO.”

Про розробку програм благодійності, які в своїй діяльності реалізовуватиме Центр, розповіла директор установи Наталія Климович. Головний лікар Анжела Диба та лікарі-радіологи Наталія Мотринець і Олександр Малко ознайомили колег з дитячої лікарні з перевагами та можливостями встановлених в Центрі пристроїв МРТ, КТ та УЗД.

Та розпочалась церемонія, традиційно, з молитви.  Священослужителі Володимир Мущич (Голова комісії у справах охорони здоров'я Львіської архієпархії Української греко-католицької церкви) та Дмитро Грайник (медичний капелан) після спільної молитви та освячення приміщення наголосили у своїх промовах на благородній харитативній ідеї, закладеній в ідеологію Центру та побажали усім присутнім, усім причетним до створення Центра та усім майбутнім пацієнтам міцного здоров'я.

Медіа Центр

• Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!