NOVO зустрів провідного нейрохірурга світу

NOVO зустрів провідного нейрохірурга світу
Семінар на тему "Новітні методи проведения нейрохфургічних операцій на головному мозку зi збереженням когнітивного статусу пацієнта" 17 лютого у Львові провів професор Цві Рам.
Цві Рам - провідний світовий нейрохірур, який проводить найскладніші мініінвазіні нейрохірургічні операції з видалення пухлин головного мозку, а також операції при різних травмах головного мозку.
Голова відділення нейрохірургії госпіталя Іхілов. Президент європейської Асоціації нейрохірургічних товариств (EANS). Професор хірургії медичного факультету ім. Саклера Тель-Авівсбкого Університету. Науковий консультант багатьох біотехнологічних компаній. Дослідник з молекулярної медицини в нейроонкології та генній терапії раку.

Участь в семінарі взяли фахівці Медичного Центру NOVO, які зі своєми колегами з ізраїльских та українських клінік обговорили та ознайомились з новітніми методами діагностики та практиками відповідних оперативних втручань.

Професор Цві Рам у супроводі своїх колег з Tel - Aviv First Medical Center. відвідав NOVO, де провів зустріч з директором Наталією Климович та медичним персоналом закладу.  Ізраїльський гість назвав світовим  рівень стандартів, які впроваджених в Центрі і запевнив у подальшій зацікавленості в розвитку медичної співраці поміж українськими ти ізраїльськими медиками.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.