NOVO – офіційний медичний партнер ФК "Карпати" (Львів). Коментарі

NOVO – офіційний медичний партнер ФК
Пропонуємо вашій увазі коментарі директора Медичного Центру NOVO Наталії Климович та старшого лікаря ФК «Карпати» Ростислава Пастушенка щодо розпочетої співпраці поміж нашим діагностичним центром та футбольним клубом нашого міста, котрі вони надали прес-службі клубу.

"ФК «Карпати» уклав договір з новим офіційним медичним партнером клубу – Центром медичних інновацій NOVO (Медичний Центр NOVO). У рамках цього партнерства логотип NOVO з’явиться на футболках гравців (на лівому плечі). Термін угоди між сторонами розрахований на весь футбольний сезон 2015/16 рр. Клуб переконаний, що діагностичні медичні послуги від NOVO забезпечать нашим гравцям можливість зберігати високу спортивну форму, завчасно здійснювати профілактику можливих захворювань та ставити точний діагноз під час виникнення проблем зі здоров’ям. Сподіваємось, їх буде якомога менше.

Директор Медичного Центру NOVO Наталія Климович у коментарі Інформаційному центру ФК «Карпати» розповіла про початок співпраці з клубом." про це далі на офіційному сайті зелено-білих...


світлина - ФК "Карпати" (Львів)


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.