Народний депутат Михайло Хміль ознайомився з принципами роботи NOVO

Народний депутат Михайло Хміль ознайомився з принципами роботи NOVO
1 лютого в Медичний Центр NOVO завітав наш земляк, депутат Верховної ради України двох скликань Михайло Хміль.

В попередній своїй каденції він очолював підкомітет з питань заробітної плати, індексації і компенсації грошових доходів населення та колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці, в нинішньому скликанні - секретар Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва.



Важливо зазначити, що Михайло Хміль - один із авторів Закону України Про державно-приватне партнерство, за принципом його веде свої діяльність наш Центр і є першою такою медичною установою в Україні.



Саме про важливість вдосконалення цього Закону, його практичне застосування і йшла мова на зустрічі. В ній взяли участь головний лікар львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, директор NOVO Наталія Климович та Голова Наглядової ради Олександр Максимчук. 

 


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.