Напередодні відкриття нас відвідали представники канадської діаспори

Напередодні відкриття нас відвідали представники канадської діаспори
Голова Консультативної Ради Конгресу українців Канади, підприємець та меценат Костянтин (Джеймс) Ількович Темертей напередодні відкриття відвідав медичний цент NOVO. Ознайомлення з центром відбувалось за участі Голови Наглядової Ради Установи благодійного фонду "Центр медичних інновацій", Голови Асоціації благодійників України Олександра Максимчука, Члена цієї Наглядової Ради Андрія Іонова, головного лікаря Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні Дмитра Квіта, директора медичного центру NOVO Наталії Климович.

Супроводжували пана Темертея отець Ігор Куташ - настоятель Української православної церкви Святої Богородиці в Монреалі та помічник голови Львівського Товариства в місті Київ Степан Стасюк.

Гостям представили обладнання, яке встановлено в діагностичному центрі, розповіли про алгоритм його роботи. Пан Темертей високо оцінив рівень готовності та технологічного оснащення. Побажав успіху персоналу та висловив впевненість в безумовному покращенні медичних діагностичних послуг, які вже скоро зможуть отримати львів'яни.

Свого часу, в 2007 році Костянтин (Джеймс) Ількович Темертей пожертвував Фонду "Дитяча лікарня майбутнього" 1 млн. доларів США. Сьогодні він зміг особисто пересвідчитись в ефективності використання свого доброчинного внеску.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.