Медичний Центр NOVO – 3 роки на сторожі здоров’я.

Медичний Центр NOVO – 3 роки на сторожі здоров’я.
Наприкінці 2017 року Центр медичний інновацій NOVO (Медичний центр NOVO) відсвяткував 3-ю річницю з дня заснування.

Колектив однодумців, фахівці медичної діагностичної галузі зібрались разом в атмосфері передноворічних свят, щоб згадати позитивні моменти року, який залишається позаду.


Незважаючи на ще зовсім юний вік, Медичний Центр  NOVO зайняв важливу нішу на ринку медичних послуг Західної України.

Завдяки сучасному обладнанню та висококваліфікованому персоналу NOVO здобув визнання серед діючих та потенційних пацієнтів, про що свідчать численні  щирі привітання та слова подяки за надану допомогу.



Чимала складова в роботі нашого медичного закладу становить благодійна діяльність. Адже одним із засновників Центру є Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та його проект «Дитяча лікарня майбутнього». Сам Мндичний Центр NOVO є активним учасником Асоціації благодійників України.

За ці три роки Центр в рамках співпраці з провідними медичними закладами Львова,надав майже 1000 безкоштовних обстежень пацієнтам, левова частка з яких становлять діти.

На урочистостях були присутні очільники області (голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка) та міста (міський голова Андрій Садовий), які подякували колективу NOVO за надійне партнерсво в рамках соціальних проектів, започаткованих місцевою владою.

На святкуванні були також присутні представники благодійних фондів, громадських організацій, медичних закладів-партнерів та друзі нашого Центру.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.