Лікарі NOVO пройшли ефективний курс з новітнього досвіду УЗД

Лікарі NOVO пройшли ефективний курс з новітнього досвіду УЗД
22 вересня в Школі штудерної ультразвукової діагностики у Львові пройшов курс «Патологія матки - від шийки до тіла - розширюємо кругозір! Патологія яйників. Вибрані питання дифдіагностики».


Курс провели Цві Лебовіц - доктор медичних наук, директор відділення ультразвукової діагностики Bnai Zion Medical Center, Haifa, співдиректор клініки фетальної неврології, Wolfson Medical Center, Holon (Ізраїль) та Ліліт Овсесян - кандидат медичних наук, лікар акушер - гінеколог, експертний фахівець ультразвукової діагностики онкогінекологічної служби Медичних центрів Еребуні і Наірі, Єреван, Вірменія сертифікований фахівець Міжнародної групи аналізу пухлин яйників (IOTA),  член Женевського Фонду Медичної освіти і дослідження(GFMER) (Вірменія).



Під час курсу спеціалісти отримали актуальну інформацію та рекомендації щодо діагностики патологій матки і шийки, мультимодального підходу до діагностики раку.  Розглянуто клінічні випадки та рекомендації щодо УЗ-досліджень.
В колі українських та закордонних колег фахівці УЗД Медичного Центру NOVO Оксана Маковецька та Ірина Стружинська переймали досвід та вдосконали знання в галузі сучасної медицини.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.