Ірина Мелько взяла участь у Львівському Медичному Форумі

Ірина Мелько взяла участь у Львівському Медичному Форумі
9-11 квітня відбувся XXV Львівський медичний форум та Медична виставка «Гал-Мед 2019».  

В цій найбільшій медичній події Західної України, яку підтримують МОЗ України та Департамент охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, взяли участь науковці, спеціалісти з різних галузях медицини, представники відомих фірм-виробників світу та безпосередньо виробники виробів медичного призначення, обладнання та фармацевтичних препаратів всієї України. 

У рамках Форуму проведено ряд науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів та практичних демонстрацій за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників галузі. 

10 квітня о 14.00 з доповіддю на тему: «Сучасні методи обстеження у променевій діагностиці» виступила – провідний лікар-радіолог Медичного Центру NOVO Ірина Мелько.




 
 


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.