Фахова психологічна допомога у Медичному Центрі NOVO

Фахова психологічна допомога у Медичному Центрі NOVO

Психологічна консультація - професійна та комплексна допомога у пошуку раціонального вирішення проблемної ситуації. Компетенція лікаря полягає не лише в консультації пацієнтів, але й, при потребі, призначенні індивідуального лікування. Практика звернення за допомогою до фахівця такої галузі, широко поширена в світі, та набуває розповсюдження в Україні.

Якщо у вас: постійно знижений настрій, порушення сну, коливання настрою, тривожність, байдужість, страхи, апатія, інші психологічні відхилення це привід звернутися до професіонала. Життя без стресу можливе і ми Вам у цьому допоможемо!

Такі захворювання як неврози, наслідки перенесених травм головного мозку, депресивні розлади та інші піддаються лікуванню за умови своєчасного звернення та дотримання рекомендацій лікаря.

Прийом проводить лікар вищоі категоріі Лугова Наталія Сергіівна.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.