Фахівці NOVO взяли участь в Міжнародному конгресі

Фахівці NOVO взяли участь в Міжнародному конгресі
27 - 29 березня в м. Київ пройшов VII національний конгрес з міжнародною участю «Радіологія в Україні». В ній зяли участь провідні спеціалісти з України, Молдови, Туреччини, Німеччини, Сербії, Польщі, Словаччини та США.

В програмі конференції були підняті та обговорені методичні та практичні питання за напрямками: "Кардіорадіологія","Педіатрична радіологія","Абдомінальна радіологія",  "Технології радіологічної візуалазації", "Торакальна радіологія", "Урогенітальна радіологія", "Радіаційна онкологія", "Ядерна  медицина", "Радіологія грудної залози". Відбулось ряд тематичних майстер-класів.




Організатори заходу - Міністерство охорони здоров'я України, Асоціація радіологів України, Американське товариство нейрорадіології, Друзі радіології в Україні.

В роботі конференції взяли участь фахівці Медичного Центру NOVO Ірина Мелько, Ярина Бура, Ірина Попдякуник.


 


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.