13 травня в NOVO відбувся науково-практичний семінар з ендокринології

13 травня в NOVO відбувся науково-практичний семінар з ендокринології

ВГО "Асоціація дитячих ендокринологів України" спільно з Медичним Центром NOVO, 13 травня провели науково-практичний семінар “Сучасні підходи до діагностики, профілактики та лікування ендокринних хвороб”.

Основним доповідачем була Наталія Зелінська – доктор медичних наук, завідувач відділом дитячої ендокринології Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України, голова ВГО “Асоціація дитячих ендокринологів України”, котра виступила з доповідями на з двох питань: "Синдром полікістозних яєчників у дорослих та дітей" та "Сучасні критерії гормональної діагностики тиреоїдної дисфункції у дітей."

Тема виступу старшого наукового співробітника відділу дитячої ендокринології Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України Ірини Шевченко - "Патологія щитоподібної залози у дівчат з синдромом Шерішевського-Тернера".

"Щитовидна залоза і вагітність" - з такою доповіддю виступив кандидат медичних наук, доцент кафедри ендокринології Львівського Національного університету ім. Д. Галицького Роман Макар.

Про сучасні можливості діагностики ендокринологічної та гінекологічної патології в Медичному Центрі NOVO розповіла завідувач радіологічного відділення нашого Центру, асистент кафедри променевої діагностики ФПДО Львівського Національного університету ім. Д. Галицького Вероніка Євтух.

В семінарі взчли участь понад 80 фахівців в газузі ендокринології та суміжних напрямків медицини з всієї України. 


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.