Президент Асоціації імплантологів України Ярослав Заблоцький відвідав NOVO

3 жовтня в Медичний Центр NOVO відбулась робоча зустріч керівництва Центру із практикуючим лікарем-стоматологом , доктором медичних наук і професором Львівського медичного університету Ярославом Заблоцьким.



У зустрічі взяли участь директор Установи Благодійного Фонду "Центр медичних інновацій" Наталія Климович, головний лікар Анжела Диба, голова Наглядової ради Центру Олександр Максимчук, член Наглядової ради Андрій Іонов.

Гість ознайомився із роботою NOVO, учасники зустрічі обговорили перспективи подальшої співпраці, шляхи до її розширення.

Нагадаємо, що Ярослав Заблоцький -  президент Асоціації імплантологів України з 2010 року та почесний президент Асоціації приватних стоматологів, ініціатор і керівник проекту «Якість життя для наших батьків», Він є керівником міжнародної стоматологічної мережі «Клініка Заблоцького» у Львові та Центру Стоматологічної Імплантації у Києві.


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.