Подарунки від NOVO та партнерів

Подарунки від NOVO та партнерів
Основною складовою усіх першочергових заходів Установи благодійного фонду “Центр медичних інновацій” (Медичного Центру NOVO) є втілення Благодійної Програми, спрямованої на надання консультативної та діагностичної допомоги тим верствам населення, котрі найбільше цього потребують. Це дає змогу зробити неабиякий внесок у розвиток здорового суспільства і забезпечити щасливе майбутнє української нації.   

Неочікувані виклики, що постали перед нами цьогоріч, стали поштовхом до створення та реалізації нових благодійних проєктів, що мають на меті надавати безоплатні медичні послуги для наших найменших відвідувачів. Так, до Дня захисту дітей у рамках програми “Здоров’я дітям України” у період з 31 травня до 04 червня 2022 р. у Медичному Центрі NOVO було проведено 264 обстеження на загальну суму 323 750 грн. 

Завдяки багаторічній співпраці з Благодійним Фондом  “Із янголом на плечі”, дбаючи про наших співгромадян похилого віку у цей непростий для України час, працівники NOVO відвідали Львівський Геріатричний Пансіонат і подарували його мешканцям смаколики та необхідні товари медичного призначення. Також за підтримки Фонду з’явилась змога почастувати солодкими подарунками Будинки сімейного типу у м. Львові, створені Катериною Долговою та Ганною Геращенко, з якими наш Центр має тривалу співпрацю.



Зараз, як ніколи, усім нам важливо пам’ятати, що добрі справи – запорука щасливого майбутнього. Тому гаслом Медичного Центру NOVO з дня його відкриття є «Робимо добро та залучаємо до цього інших!». Реалізовуючи різноманітні благодійні програми, надаючи вчасну та якісну медичну допомогу усім потребуючим, ми втілюємо у життя благородну місію і дбаємо про здорове та щасливе майбутнє українців!
 

 


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.