Нові знання зі школи УЗД

Нові знання зі школи УЗД
Впродовж 28-29 вересня лікарі Медичного Центру NOVO Вікторія Свідрик, Оксана Маковецька, Ірина Стружинська вдосконалили знання у дводенному теоретично-практичному навчальному курсі «Молочна залоза у часі та просторі. Кореляція методів діагностики – побачити все!», який пройшов у школі штудерної ультразвукової діагностики у Львові.

Автор курсу та лектор - Романова Ніна Вікторівна -  лікар ультразвукової діагностики (спеціалізація за напрямком «Діагностика патології  молочної залози» з 2000р.), автор и керівник  курсу «Ультразвукова діагностика патологїї МЗ» The Burwin Institut of Diagnostic Medical Ultrasound (Canada, 2017-1018), автор ряду публікацій в Canadian Journal of Medical Sonography (2010-2018), автор учбового курсу “Correlation of Diagnostic Sonographic and mammographic Images in Breast Pathology” (Sonography Canada Association).

В рамках навчання пройшов двогодинний майстер клас «Види діагностичних процедур при новоутворах молочної залози. Техніка їх проведення»(лекція та практичні заняття з трепан біопсії МЗ на фантомах) під керівництвом Дмитра Успенського.


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.