Медичний Центр NOVO - Офіційний медичний патнер "РУХУ"

Медичний Центр NOVO - Офіційний медичний патнер

Медичний Центр NOVO cтав офіційним медичним партнером ФК «Рух» (Львів) і відтепер забезпечуватиме діагностику «жовто-чорних», здійснюватиме профілактику можливих захворювань та ставитиме точні діагнози у разі виникнення проблем зі здоров’ям. В рамках угоди логотип медичного партнера NOVO зайняв місце на футболках гравців основної команди..

НАТАЛІЯ КЛИМОВИЧ, директор Медичного Центру NOVO:
"Раді нашій співпраці, адже у нас із «Рухом» спільна місія та цінності. Девіз нашого медичного центру: «Любіть жити!», а спорт, як ми знаємо, це є життя. Футбол формує культуру здорового способу життя, сприяє вдосконаленню людини, а цінності медичного центру NOVO - всіляко цьому сприяти. Друга спільність - це любов до нашого міста. Щиро рада, що у Львові є така молода та амбітна команда, як «Рух». Зараз цей клуб успішно розвивається. Долучились до цієї співпраці, бо прагнемо, аби наше місто було гідно представлене і на футбольній карті України. Впевнені, що наш медичний заклад буде надійним форпостом оборони для футболістів «Руху» у їхньому прагненні досягати успіху"


Як зазначено на офіційному сайті клубу вібір медичного партнера відбувся завдяки тому, що Медичний центр NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних послуг у різноманітних напрямках усім віковим категоріям пацієнтів і має у своєму розпорядженні інноваційні технології (комп’ютерні та магнітно-резонансні томографи, апарати ультразвукової діагностики тощо) та команду компетентних фахівців. 



Світлини - https://fcrukh.com/


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.