До нас прийшла весела коляда

До нас прийшла весела коляда
Ми радо прийняли колядників з дитячого будинку сімейного типу з вул. тракт Глинянський, 59 (керівник - Долгова Катерина Валеріївна).  Вихованці цієї дружньої та сильної родини дзвінко заколядували персоналу Центру та присутнім на цей час відвідувачам.

Нагадаємо, що дружні стосунки з цим дитячим будинком розпочались в червні 2015 року, коли його вихованці пройшли безкоштовне обстеження в рамках одного з напрямків благодійної програми Медичного Центру NOVO "Співпраця з юридичними та фізичними особами особами для досягнення цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду “Центр медичних інновацій” та цілей благодійної діяльності Медичного Центру NOVO".

В цьому році ми продовжуємо та розширюємо співпрацю за нашими благодійними програмами.

"На щастя. на здоров'я, на той Новий рік!"


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.