Провідний експерт ООН ознайомився з роботою NOVO

Провідний експерт ООН ознайомився з роботою NOVO
В п’ятницю, 8 квітня, у Львові у Медичному Центрі NOVO з робочим візитом перебував один з провідних експертів у сфері розвитку цивільної інфраструктури Агенції ООН з питань проектних послуг (UNOPS) доктор Іван Генрікес. 
 
Доктор Генрікес - одни з ключових радників Групи управління міжнародними  інфраструктурними проектами. За фахом цивільний інженер і понад 20 років працює над великими міжнародними інфраструктурними проектами у багатьох країнах світу – Данії, Коста Ріці, Україні, Білорусі, Азербайджані, Іспанії, США, Мексиці тощо. 
 
Представники Асоціації благодійників України та Міжнародного Благодійного Фонду 'Україна "3000" неодноразово залучали доктора Генрікеса до консультацій з приводу інфраструктурних проектів у медичній сфері України, зокрема і у Львові теж, а також з питань можливості залучення коштів міжнародних організацій для здійснення великих інфраструктурних проектів в Україні. 


Завдяки тривалій співпраці з українськими фахівцями безпосередньо в Україні, доктор Генрікес добре поінформований про стан речей в нашій державі. З однієї сторони усвідомлює складну економічну ситуацію у нашій країні, а з другої, як наслідок, - необхідність міжнародної фінансової допомоги для розвитку медичної галузі в Україні.
 
Одне з головних завдань  візиту доктора Генрікеса до Львова – ознайомитися з роботою Центру NOVO, який створений та функціонує за принципом державно-приватного партнерства.  Також в планах гостя оглянути інші інфраструктурні об’єкти сфери дитячої медицини Львова, зустрітися з цих питань з керівництвом області та міста.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.