NOVO. Розширюється співпраця з американськими партнерами.

NOVO. Розширюється співпраця з американськими партнерами.
16 жовтня 2017 року до Медичного Цетру NOVO завітали медики і, водночас, благодійники зі Сполучених Штатів Америки.
 
Українці зі США продовжують підтримку розвитку медицини в Україні та здійснюють ряд благодійних проектів, які започаткувала українська діаспора.


Гостями дитячих лікарень у нашій державі під час цього візиту були лікарі-реабілітологи Ярко Мартинюк (представник Товариства допомоги Україні в Каліфорнії (California Association to Aid Ukraine) та David Hernanoez . Супроводжувала заокеанських гостей секретар Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України, представник громадської організації «Ініціатива Е+» Ірина Савченко. Для українських лікарень та особам з обмеженими можливостями благодійники привезли із собою відповідне устаткування та допомагають у його налаштуванні. Це спільний проект ГО «Ініціатива Е+» та Global Mobility.
Нагадуємо, що Медичний Центр NOVO плідно співпрацює з благодійниками у медичній сфері з-за океану. Зокрема, багато років вагомим партнером засновників Центру– Міжнародного благодійного Фонду «Україна 3000» та «Дитячої лікарні майбутнього» був Богдан Зиновій Маланяк (1930-2013) – видатний діяч у сфері медицини, благодійник, який народився на Львівщині, жив і працював в Америці та майже півстоліття здійснював освітно-гуманітарну місію в Україну, який багато років був президентом та членом консультативної ради Товариства допомоги Україні в Каліфорнії (California Association to Aid Ukraine). Одна з кімнат Медичного Центру NOVO носить його ім’я.

 

У зустрічі з фаховими гостями задля розробки планів подальшої співпраці взяли участь Президент асоціації благодійників України, Голова Наглядової Ради NOVO Олександр Максимчук, директор Медичного Центру NOVO Наталія Климович, головний лікар Анжела Диба та Член Наглядової Hади нашого Центру Андрій Іонов.


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.