На базі Центру NOVO пройшов семінар "Практика державно-приватного партнерства у медичному закладі"

На базі Центру NOVO пройшов семінар
Перед початком семінару його учасники ознайомилися з роботою Центру NOVO, який презентувала директор Наталія Климович. 

До учасників семінару, серед яких були головні лікарі та провідні фахівці медичних закладів області та міста, представники благодійних фондів, з вітальним словом звернулись заступник директора Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірина Микитчак та начальник управління охорони здоров'я Львівської міської ради Володимир Зуб.

У заході взяла участь директор з пілотних проектів програми розвитку державно-приватного партнерства (P3DP) агенства США з міжнародного розвитку (USAID) Тетяна Коротка, котра поінформувала про приклади успішної співпраці органів влади та приватного сектору, які впродовж останніх років були зреалізовані в Україні завдяки допомозі Агентства.

Про історію розвитку проекту, об'єм інвестицій та формування засад діяльності Медичного Центру NOVO поінформував учасників семінару Президент Асоціації благодійників України, голова Наглядової ради Установи благодійного фонду "Центр медичних інновацій" Олександр Максимчук.

Про участь у схожих проектах державно-приватного партнерства розповіла керівник програм "Адресна допомога" та "Рак виліковний" Благодійного фонду Ріната Ахметова "Розвиток України" Вікторія Миколюк.

Переваги встановленого в центрі обладнання  презентували головний лікар Медичного Центру NOVO Анжела Диба, керівник діагностичного відділу Наталія Мотринець та директор компанії "Протект солюшнз Україна", яка представляє компанію General Electric, Олександр Єзерський.

Учасники семінару, кількість котрих складала понад 70 чоловік, отримали вичерпну інформацію про майбутню діяльність Центру та алгоритм співпраці, наявність благодійних програм у пакеті послуг. Вони відмітили можливість віднині проведення якісних високоточних діагностичних досліджень, результати яких допоможуть встановити точний діагноз та обрати ефективний спосіб лікування як дорослих, так і зовсім юних пацієнтів.

Нагадаємо, що наш Центр розташований у приміщенні Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. 

 


Поділитись:



Медіа Центр

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.