Консультація пластичного хірурга Ростислава Валіхновського

28 листопада - унікальна нагода отримати консультацію Ростислава Валіхновського - Заслуженого лікаря України, видатного українського пластичного реконструктивного хірурга, з більше, ніж 20-річним досвідом роботи. Ростислав Валіхновський - директор і засновник медичного центру "Клініка Доктора Валіхновського" (Valikhnovski MD) з 1998 року.

Сьогодні він також - віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук, політичний і громадський діяч.

Завдяки унікальному дару, колосальному досвіду і фундаментальним знанням доктор Валіхновський і його клініка з 2012 року були обрані в якості партнера і учасника найпопулярніших телевізійних проектів про красу і здоров'я - "Поверніть мені красу" ("1 + 1"), "Я соромлюсь свого тіла"("СТБ"), "Моє нове життя"("Україна").

Шановні друзі! Запрошуємо пацієнтів Західної України на безкоштовні консультації доктора Валіхновського Ростислава Любомировича на базі Медичного Центру "NOVO".

Запис на консультації в місті Львові проводиться за єдиним номером колл-центру "VALIKHNOVSKI MD": +38 (044) 2000-311

Наш сайт: http://valikhnovskimd.com/

Ми у facebook