Особливі подяки



ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Щиро дякуємо за добрі слова, які ви вислювлюєте на адресу Медичного Центру NOVO.
Подаємо найтепліші відгуки про нашу роботу. В тому числі і на сайтах наших партнерів.



Відгуки про роботу Медичного Центру NOVO на сайті DOC.GURU 
 

Відгуки про роботу Медичного Центру NOVO на сайті DOC.UA 
 

​27.10.2017  ПОДЯКА ВІД ОКСАНИ КРАВЧУК

Зауважень немає. Дуже приємна атмосфера у мед. центрі, отримала вперше відповіді на всі мої запитання. Дуже задоволена. Дякую!


 

​27.10.2017  ПОДЯКА ВІД ІРИНИ ТКАЧ

Зауважень немає. Приємний ввічливий і кваліфікований персонал. Дуже хороші лікарі, доступно пояснюють. Оглядом задоволена. Велике спасибі!!!



​04.10.2017  ПОДЯКА ВІД НАТАЛІЇ ВИШИВАНОЇ

Залишайтесь надалі на високому рівні, приємно обслуговуватись в таких закладах


 

03.10.2017   ПОДЯКА ВІД ГОРБАТЮК І.

Дякую за обслуговування та комфорт. Плідної праці.




​12.09.2017  ПОДЯКА ВІД ДАЦЬ О. Я.

Дуже дякую за гарне відношення і щирість.


 

​12.07.2017  ПОДЯКА ВІД ЗАДОВОЛЕНОГО ПАЦІЄНТА

Гарне обслуговування. Приємно знаходитись в центрі, навіть, якщо думаєш, що сильно хвора. Все добре! Дякую.



 

​08.07.2017  ПОДЯКА ВІД ЮЛІЇ ДАЧИШИН

Зауважень немає. Велика подяка за професіоналізм і високий рівень обслуговування. 


 

​30.05.2017  ПОДЯКА ВІД АНДРІЯ ПАТРУШЕВА

Привітання! Ще більшого удосконалення ніж є, а є воно на висококваліфікованому рівня. Здоров'я, щастя і успіхів в роботі
усім працівникам Центру!!!!!




​12.05.2017  ПОДЯКА ВІД ВІКТОРІЇ КІР'ЯКОВОЇ

Прекрасна робота центру! Продовжуйте в токому дусі! Успіхів вам!




27.04.2017  ПОДЯКА ВІД ОЛЕНИ ДРОФИ

Щасливого та довгого продовження робочого процесу, вдалих починань та хороших клієнтів.


 

26.04.2017  ПОДЯКА ВІД АННИ ТОВКІС

Дуже вдячна своєму лікарю Стружинській Ірині, тепер вона буде моїи гінекологом, тому що мені вона надзвичайно сподобалась як спеціаліст та людина.



 

12.11.2016  ПОДЯКА ВІД ВАРАНИЦІ О. А.

Дуже задоволена! Так як дуже боялась пройти МРТ обстеження, але завдяки великому апарату і дуже хорошому персоналу я поборола свій страх. Велике дякую!!!



 



05.09.2016  ПОДЯКА ВІД  КАТЕРИНИ ДОЛГОВОЇ (дитячий будинок сімейного типу)

З клінікою NOVO познайомились 2014 р., діти ДБСТ проходили обстеження. Перше, що спостерігаєш, коли входиш в клініку, спокійна і доброзичлива атмосфера. Завжди привітний персонал допомагає вирішити будь-які питання. Оскільки в більшості приходжу з дітьми, то для них є чим зайнятися в кімнаті для маленьких пацієнтів. В самій клініці почуваєшся комфортно та безпечно, знакає страх перед обстеженням.

Адміністрація клініки завжди відкликається, коли потрібно зробити ДБСТ обстеження благодійно. Самі обстеження є високої якості та інформативні. 

Хочемо подякувати особисто п. Наталії Климович та усім лікарям, персоналу за ваше високе служіння, яке ви чините кожен день. Дякуємо за ваше приятельське відношення.

Бажаємо Божого благословення, многих літ, успіхів та здоров'я.
Завжди вдячні Вам.


п. Катерина з Михайлом, Степаном, Мартою, Євгеном, Тетяною, Соломією, Олександром, Марією, Олександром, Володимиром.



 



03.08.2016  ПОДЯКА ВІД КУХАРИШИН Л. Т.

Чистота в приміщенні. Хороше відношення персоналу до людей.

Кухарчишин Любов Теодозівна.


 

21.07.2016  ПОДЯКА ВІД МЕРЕЖЕНУ М. Н.

Це мій перший візит в Ваш центр - чесно скажу, мені у Вас все сподобалось. Я задоволений !!!!!!
Успіхів та процвітання Вашому центру!!! Також щастя та здоров'я всім Вам лыкарям та вашим сім'ям.



 
 

21.07.2016  ПОДЯКА ВІД НОГИ ТЕОДОЗІЯ

Дякуємо за співпрацю, розвивайтеся і допомагайте усім тим, хто потребує вашої допомоги.


 

19.07.2016  ПОДЯКА ВІД МИСНИК ВІКТОРІЇ

Я задоволена обслуговуванням і персоналом, а також мені дуже сподобались ваші лікарі. Все на висоті. Рекомендую вас своїм знайомим.

 

19.07.2016  ПОДЯКА ВІД КРАВЧЕНКО МАРІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ

Подяка Всім лікарям та подяльшого розвитку. Хай Бог їм всім двє сил, здоров'я і терпіння.


 

23.06.2016  ПОДЯКА ВІД БАЛАНКО МАРИНИ СЕРАФИМІВНИ

Я, Баланко Марина Серафимівна, 1944 р. народження просто в захваті від всього, що я відчула та побачила в цьому центрі. Все від обслуговування до апаратів і лікарів. Все на найвищому рівні. Перфект!

 

18.06.2016  ПОДЯКА ВІД КРАВЧУК ІРИНИ МИРОНІВНИ

Дуже вдячна за високоякісне обслуговування. Атмосфера загалом дуже приємна! Чистота, інтер'єр на дуже високому рівні, гарно:). Спеціаліст УЗД дуже привітна людини та кваліфікована. обслуговування адміністратора на рецепції теж дуже сподобалось. Сподобалось місце розташування: все зручно, багато вивісок і вказівників куди йти. Також сподобалось те, що був здійснений передзвінок-нагадування, під час якого мені надали вичерпну інформацію щодо підготовки та ін. питання. Дякую!!!


 
 

13.11.2015 ПОДЯКА ВІД МАКАР І. І.

ВІДГУК

Ми вдячні медичному центру за гарне відношення до дитини і батьків, найбільш відзначаємо анастазіолога Андрія за вмілий підхід до дитини: тримав в спокійному стані батьків, а саме не хвилюватися, що все буде добре. попереджав про всі моменти, які будуть пізніше. Ми задоволені і сам центр додає впевненості


 

04.06.2015 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА З БЕЛЬГІЇ
 
I was recently in Lviv. Trough one of my contacts i learned that a new and modern medical 
diagnosis center, “NOVO”, recently opened there. Since i was experiencing a light pain in my 
back for already 3-4 years now i decided to take a MRT scan of my spinal cord and echography 
of my kidneys (for possible stones). The costs were maybe 5 times lower than a similar scans 
would cost in Europe. The center uses a very recent General Electric MRT-scanner. The 
reception is very friendly by a kind English speaking administrator who further guides you 
through all process. The center is very clean, even according to western standards. The doctors 
(English speaking) and radiological assistant are professional. Immediately after the MRT scan 
the doctor told me that i have a small herniosis between two discs. Not a serious problem. The 
echography showed no kidney stones. The doctor additionally scanned some other organs too 
(for preventive purposes). I will now use the MRT-scan (they gave me this on CD) and show it to 
my doctor at home. With him i will further decide what to do. To make this scan at home would 
have been much more difficult, since i would have had to convince my doctor of the necessity. 
Now i have quick results at a very reasonable price. I advise anyone to use the diagnostic 
capacities of NOVO center in LVIV!
 
R from Belgium
 

30.04.2015 ПОДЯКА ВІД БАТЬКІВ ХРИСТИНИ БІЛОЗІР
Батьки дівчинки довго шукали відповідний томограф з великим розміром гентрі (діаметр отвору). Лікарі Медичного Центру NOVO обстежили дівчинку завдяки технологічним параметрам нашого магнітно-резонансного томографа Optima MR450w - однієї з найновіших розробок компанії General Electric Healthcare.
 

 

16.04.2015 ПОДЯКА НА САЙТІ WWW.MEDCENTER.COM.UA
 
В центрі НОВО робили мені МРТ голови. Перед тим, як піти саме в цю клініку, я багато перечитала відгуків про різні клініки, які спеціалізуються на МРТ. Ця діагностика коштує не мало і хотілося, щоб зробили все якісно. Вибір свій зробила на користь центру Ново.
Не помилилася. Зробили МРТ, все пояснили, знімок дуже якісний, потім провели ще на консултацію лікаря. Я залишилася всім задоволена.
оригінальна версія тут