Особливі подяки

ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Щиро дякуємо за добрі слова, які ви вислювлюєте на адресу Медичного Центру NOVO.
Подаємо найтепліші відгуки про нашу роботу.


 


12.11.2016  ПОДЯКА ВІД ВАРАНИЦІ О. А.

Дуже задоволена! Так як дуже боялась пройти МРТ обстеження, але завдяки великому апарату і дуже хорошому персоналу я поборола свій страх. Велике дякую!!!

Вараниця О. А.



 



05.09.2016  ПОДЯКА ВІД  КАТЕРИНИ ДОЛГОВОЇ (дитячий будинок сімейного типу)

З клінікою NOVO познайомились 2014 р., діти ДБСТ проходили обстеження. Перше, що спостерігаєш, коли входиш в клініку, спокійна і доброзичлива атмосфера. Завжди привітний персонал допомагає вирішити будь-які питання. Оскільки в більшості приходжу з дітьми, то для них є чим зайнятися в кімнаті для маленьких пацієнтів. В самій клініці почуваєшся комфортно та безпечно, знакає страх перед обстеженням.

Адміністрація клініки завжди відкликається, коли потрібно зробити ДБСТ обстеження благодійно. Самі обстеження є високої якості та інформативні. 

Хочемо подякувати особисто п. Наталії Климович та усім лікарям, персоналу за ваше високе служіння, яке ви чините кожен день. Дякуємо за ваше приятельське відношення.

Бажаємо Божого благословення, многих літ, успіхів та здоров'я.
Завжди вдячні Вам.

п. Катерина з Михайлом, Степаном, Мартою, Євгеном, Тетяною, Соломією, Олександром, Марією, Олександром, Володимиром.



 



21.07.2016  ПОДЯКА ВІД НОГИ ТЕОДОЗІЯ

Дякуємо за співпрацю, розвивайтеся і допомагайте усім тим, хто потребує вашої допомоги.


 

19.07.2016  ПОДЯКА ВІД МИСНИК ВІКТОРІЇ

Я задоволена обслуговуванням і персоналом, а також мені дуже сподобались ваші лікарі. Все на висоті. Рекомендую вас своїм знайомим.

 

19.07.2016  ПОДЯКА ВІД КРАВЧЕНКО МАРІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ

Подяка Всім лікарям та подяльшого розвитку. Хай Бог їм всім двє сил, здоров'я і терпіння.


 

23.06.2016  ПОДЯКА ВІД БАЛАНКО МАРИНИ СЕРАФИМІВНИ

Я, Баланко Марина Серафимівна, 1944 р. народження просто в захваті від всього, що я відчула та побачила в цьому центрі. Все від обслуговування до апаратів і лікарів. Все на найвищому рівні. Перфект!

 

18.06.2016  ПОДЯКА ВІД КРАВЧУК ІРИНИ МИРОНІВНИ

Дуже вдячна за високоякісне обслуговування. Атмосфера загалом дуже приємна! Чистота, інтер'єр на дуже високому рівні, гарно:). Спеціаліст УЗД дуже привітна людини та кваліфікована. обслуговування адміністратора на рецепції теж дуже сподобалось. Сподобалось місце розташування: все зручно, багато вивісок і вказівників куди йти. Також сподобалось те, що був здійснений передзвінок-нагадування, під час якого мені надали вичерпну інформацію щодо підготовки та ін. питання. Дякую!!!


 
 

13.11.2015 ПОДЯКА ВІД МАКАР І. І.

ВІДГУК

Ми вдячні медичному центру за гарне відношення до дитини і батьків, найбільш відзначаємо анастазіолога Андрія за вмілий підхід до дитини: тримав в спокійному стані батьків, а саме не хвилюватися, що все буде добре. попереджав про всі моменти, які будуть пізніше. Ми задоволені і сам центр додає впевненості


 

04.06.2015 ПОДЯКА ВІД ПАЦІЄНТА З БЕЛЬГІЇ
 
I was recently in Lviv. Trough one of my contacts i learned that a new and modern medical 
diagnosis center, “NOVO”, recently opened there. Since i was experiencing a light pain in my 
back for already 3-4 years now i decided to take a MRT scan of my spinal cord and echography 
of my kidneys (for possible stones). The costs were maybe 5 times lower than a similar scans 
would cost in Europe. The center uses a very recent General Electric MRT-scanner. The 
reception is very friendly by a kind English speaking administrator who further guides you 
through all process. The center is very clean, even according to western standards. The doctors 
(English speaking) and radiological assistant are professional. Immediately after the MRT scan 
the doctor told me that i have a small herniosis between two discs. Not a serious problem. The 
echography showed no kidney stones. The doctor additionally scanned some other organs too 
(for preventive purposes). I will now use the MRT-scan (they gave me this on CD) and show it to 
my doctor at home. With him i will further decide what to do. To make this scan at home would 
have been much more difficult, since i would have had to convince my doctor of the necessity. 
Now i have quick results at a very reasonable price. I advise anyone to use the diagnostic 
capacities of NOVO center in LVIV!
 
R from Belgium
 

30.04.2015 ПОДЯКА ВІД БАТЬКІВ ХРИСТИНИ БІЛОЗІР
Батьки дівчинки довго шукали відповідний томограф з великим розміром гентрі (діаметр отвору). Лікарі Медичного Центру NOVO обстежили дівчинку завдяки технологічним параметрам нашого магнітно-резонансного томографа Optima MR450w - однієї з найновіших розробок компанії General Electric Healthcare.


 

16.04.2015 ПОДЯКА НА САЙТІ WWW.MEDCENTER.COM.UA
 
В центрі НОВО робили мені МРТ голови. Перед тим, як піти саме в цю клініку, я багато перечитала відгуків про різні клініки, які спеціалізуються на МРТ. Ця діагностика коштує не мало і хотілося, щоб зробили все якісно. Вибір свій зробила на користь центру Ново.
Не помилилася. Зробили МРТ, все пояснили, знімок дуже якісний, потім провели ще на консултацію лікаря. Я залишилася всім задоволена.
оригінальна версія тут
Ми у facebook